Sales Development Representative

 • Sales
 • Houten, Nederland

Sales Development Representative

Omschrijving

Onze Head of Sales, Rick, is op zoek naar iemand die een van de meest essentiële rollen binnen het Sales team kan vervullen. We bieden je als Sales Development Representative bij CloudSuite een dynamische omgeving in de wereld van complexe SaaS e-commerce software sales. Met het team maak je een outbound sales plan en denk je mee over welke target markt het best veroverd kan worden. In deze rol ben jij het eerste persoonlijke contact voor een potentiële klant bij CloudSuite.

WAT GA JE DOEN?
Als SDR zit je in de kraamkamer van onze aankomende nieuwe klanten, die net als bijvoorbeeld Secrid, Charlie Temple, en Goossens met ons product succesvol online groeien. Je bent verantwoordelijk voor het zoeken en kwalificeren (volgens ‘BANT’ methode) van nieuwe prospects. Door specifieke verticals te targeten en gebruik te maken van tools als SharpSpring, LinkedIn Sales Navigator, Lusha en Yesware maak je lijsten van bedrijven en contacten waar ons platform goed tot zijn recht komt. Daarna is het jouw creativiteit die ervoor moet zorgen dat we aan tafel komen. Ook het targeten van decision makers op vakspecifieke beurzen is een mogelijkheid om samen met je sales team in gesprek te komen met de juiste personen.
Naast het ‘koud’ benaderen van mogelijke klanten is ons marketing team druk bezig met on- en offline campagnes, die leiden tot leads die jij opvolgt via de telefoon. Een goede samenwerking tussen Marketing en Sales is dus vereist en daar heb jij een belangrijke rol in!

WIE ZIJN DE COLLEGA’S VAN CLOUDSUITE?
We zijn een ambitieus bedrijf met 40 professionals waarbij de gemiddelde leeftijd rond de 

35 jaar ligt. We willen elkaar inspireren, motiveren en verder brengen. Samen realiseren we bij CloudSuite innovatieve e-commerce oplossingen voor diverse opdrachtgevers zoals Goossens Wonen & Slapen, Secrid, Van Gelder en Charlie Temple. Of anders gezegd, we ontwikkelen een zeer geavanceerd e-commerce platform met alles wat daarbij komt kijken, denk aan PIM-, DAM- en CMS- modules. Made in Holland! Onze klanten bestaan voornamelijk uit groothandels, retailers of merkfabrikanten die te maken hebben met de complexiteit van meertaligheid, het bereiken van meerdere doelgroepen (zowel B2B als B2C) en de integratie van content en inspiratieve uitingen in een webshop. Dit zorgt ervoor dat geen klant, geen probleem en dus ook geen dag bij CloudSuite hetzelfde is.
Iedere dag lunchen we gezond en gezellig met het hele team aan een lange tafel en op vrijdag is het snackdag. Met een biertje op de vrijdagmiddag sluiten we de week af! Daag jij je collega’s uit voor een potje tafelvoetbal of tafeltennis?

Vereisten

WAT WE VRAGEN

 • Afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau (bijvoorbeeld International Business & Management of Commerciële Economie);
 • Tenminste 1 jaar ervaring in een commerciële rol in een B2B omgeving;
 • Ervaring met of kennis van e-commerce oplossingen is een pré;
 • Je bent iemand die gaat voor het halen van de gestelde doelen; je weet dat verkoop vaak start met ‘nee’, daardoor laat jij je natuurlijk niet uit het veld slaan, maar zet je door. Je neemt initiatieven, stelt vragen, bent nieuwsgierig en luistert naar de uitdagingen van de klant;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht.


WAT WE JOU KUNNEN BIEDEN

 • Een contract voor 40 uur, deeltijd is bespreekbaar;
 • Een goed salaris, een bonusregeling o.b.v. targets, 25 vakantiedagen en een flexibele pensioenregeling waarbij CloudSuite de helft van de premie betaalt;
 • Een plek om je te ontwikkelen in alle aspecten van sales development met ruime doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden en een moderne werkplek met diverse flex- en zit-sta-plekken in de buurt van Utrecht. De bus stopt voor de deur!
 • Leuke teamuitjes & vrijmibo's;
 • Af en toe extra gezelschap op kantoor van onze huishond Frits.

INTERESSE?

Dan willen wij jou graag leren kennen! Je kunt mij (Ilona Nieuwenhuizen) altijd bellen op 030-7501525. Kijk gerust rond op onze website: www.cloudsuite.com. Ik hoop tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.