Senior e-Commerce Consultant

 • Consultancy
 • Houten, Netherlands

Senior e-Commerce Consultant

Omschrijving

Samen met jouw collega Laurens gaan jullie naar een potentiële nieuwe klant. Laurens is er namelijk achtergekomen dat deze klant weinig tijd en aandacht heeft kunnen besteden aan zijn data-integratie, conversie, productbeheer, prijsstructuren en het design van zijn website. Wij als CloudSuite, willen hem hier graag bij helpen. Op basis van het gesprek welke Laurens en jij samen met de klant hebben gehad en nadat jullie enkele case voorbeelden hebben aangetoond zoals fonQ en Secrid, is hij meteen enthousiast en wilt hij zijn webshop graag binnen een termijn van drie maanden aan laten passen en live gaan. Nu is het moment waarop jij en jouw expertise op het gebied van consultancy om de hoek komen kijken.Jij gaat samen met de klant en het team van CloudSuite aan de slag kan om de wijzigen door te voeren en de deadline te gaan halen!


Wat ga je doen?

Elk project vraagt om een aanpak op maat én om een intensieve samenwerking met de klant. Daarvoor heb je de juiste kennis en analytische skills nodig, maar werk je ook continu aan je vaardigheden om het juiste advies aan de klant over te brengen. Als consultant implementeer je webshops en e-commerce projecten. Verder geef je trainingen en adviseer je onze klanten omtrent het gebruik van onze software en zorg je er samen  voor dat de requirements van de klant worden omgezet naar interne scrum changes. Ook denk je mee in het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.


Waar ga je werken?

CloudSuite werkt voor opdrachtgevers zoals Goossens Wonen & Slapen, Van Gelder, Paardekooper en Garcia waarvoor wij innovatieve e-commerce oplossingen realiseren. Of anders gezegd, we ontwikkelen een zeer geavanceerd e-commerce platform met alles wat daarbij komt kijken, zoals PIM-, DAM- en CMS- modules. Onze klanten bestaan voornamelijk uit groothandels of retailers die te maken hebben met de complexiteit van meertaligheid, ingewikkelde prijsstructuren, het bereiken van meerdere doelgroepen (zowel B2B als B2C) en de integratie van content en inspiratieve uitingen in een webshop. Dit zorgt ervoor dat geen klant, geen probleem en dus ook geen dag hetzelfde is.


Wie zijn je collega’s van CloudSuite?

Je komt te werken met ongeveer 30 jonge collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd rond de 35 jaar ligt. Je wordt direct aangestuurd door de COO en je werkt nauw samen met de lead developers. Hierdoor zal je erg zelfstandig, maar ook samen in multidisciplinaire scrum teams, werken en kan je ook veel invloed hebben binnen de organisatie door zelf oplossingen te kiezen die het platform toekomstbestendig maken. Verder maken wij gebruik van de scrum methode en hebben wij een Anti Bug Team.

Vereisten

Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in webshops & e-commerce
 • Praktische ERP-kennis
 • Projectmanagement skills: Je hebt ervaring in het implementeren en managen van projecten tussen de € 10.000,- en € 100.000,- euro

Wat wij bieden:

 • Een concurrerend salaris
 • Reiskostenvergoeding woon-werk á €0,19 per kilometer of een leaseauto
 • Flexibel spaar pensioenregeling waarbij CloudSuite de helft betaalt
 • Een laptop
 • Contract voor 32 tot 40 uur
 • Flexibele aanvangstijden tussen 08:00 en 09:45 uur                                             
 • Elke dag vers fruit en indien gewenst tegen een kleine vergoeding een dagelijkse en gezamenlijke lunch
 • Een moderne werkplek met diverse flex- en zit-sta-plekken in de buurt van Utrecht
 • Leuke teamuitjes

Hoe nu verder?

Interesse? Dan zou ik je graag willen leren kennen! Je kunt mij (Ilona Nieuwenhuizen) altijd bellen op 

030-7501525. Natuurlijk kun je ook terecht op onze website: http://werkenbij.cloudsuite.com/.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.