Senior e-Commerce Consultant

 • Consultancy
 • Houten, Nederland

Senior e-Commerce Consultant

Omschrijving

Samen met jouw collega van Sales gaan jullie naar een potentiële nieuwe klant. Hij is er namelijk achtergekomen dat deze klant weinig tijd en aandacht heeft kunnen besteden aan zijn data-integratie, conversie, productbeheer, prijsstructuren en het design van zijn website. Wij als CloudSuite, willen hem hier graag bij helpen. Op basis van het gesprek welke jullie samen met de klant hebben gehad en nadat jullie enkele case voorbeelden hebben aangetoond zoals fonQ en Secrid, is hij meteen enthousiast en wil hij zijn webshop graag binnen een termijn van drie maanden aan laten passen en live gaan. Nu is het moment waarop jij en jouw expertise op het gebied van consultancy om de hoek komen kijken. Jij gaat samen met de klant en het team van CloudSuite aan de slag om de wijzigingen door te voeren en de deadline te gaan halen!


Wat ga je doen?

Elk project vraagt om een aanpak op maat én om een intensieve samenwerking met de klant. Daarvoor heb je de juiste kennis en analytische skills nodig, maar werk je ook continu aan je vaardigheden om het juiste advies aan de klant over te brengen. Als consultant implementeer je webshops en e-commerce projecten. Verder geef je trainingen en adviseer je onze klanten omtrent het gebruik van onze software en zorg je er samen  voor dat de requirements van de klant worden omgezet naar interne scrum changes. Ook denk je mee in het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.


Wie zijn de collega's bij CloudSuite?

Je komt in een team van ruim 35 professionals waar de gemiddelde leeftijd 35 jaar is. We zijn een ambitieus bedrijf en willen elkaar inspireren, motiveren en verder brengen. Je wordt direct aangestuurd door de COO en je werkt nauw samen met de lead developers. Hierdoor zal je erg zelfstandig, maar ook samen in multidisciplinaire scrum teams, werken en kan je ook veel invloed hebben binnen de organisatie door zelf oplossingen te kiezen die het platform toekomstbestendig maken. Verder maken wij gebruik van de scrum methode en hebben wij een Anti Bug Team.

Samen realiseren we bij CloudSuite innovatieve e-commerce oplossingen voor diverse opdrachtgevers zoals Goossens Wonen & Slapen, Secrid, Van Gelder en Garcia. Of anders gezegd, we ontwikkelen een zeer geavanceerd e-commerce platform met alles wat zal gebeuren, kijken naar PIM-, DAM- en CMS-modules. Gemaakt in Nederland! Onze klanten bestaan voornamelijk uit groothandels, retailers van merkfabrikanten over de complexiteit van meertaligheid, het bereiken van meerdere doelgroepen (zowel B2B als B2C) en de integratie van inhoud en inspiratieve uitingen in een webshop. Dit zorgt ervoor dat geen klant, geen probleem en dus ook geen dag bij CloudSuite hetzelfde is.

Vereisten

Wat wij bieden:

 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen en een flexibel pensioenregeling waarbij CloudSuite de helft betaalt;

 • Flexibele werktijden en een moderne werkplek met diverse flex- en zit-sta-plekken in de buurt van Utrecht. De bus stopt voor de deur!

 • Elke dag gezamenlijk lunchen, lekker vers, behalve op vrijdag want dan is het patatdag

 • Leuke teamuitjes & vrijmibo's.

 • Af en toe extra gezelschap op kantoor van onze huishond Frits

Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in webshops & e-commerce
 • Praktische ERP-kennis
 • Projectmanagement skills: Je hebt ervaring in het implementeren en managen van projecten tussen de        € 10.000,- en € 100.000,- euro


Hoe nu verder?

Interesse? Dan zou ik je graag willen leren kennen! Je kunt mij (Ilona Nieuwenhuizen) altijd bellen op 

030-7501525.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.