Support Medewerker

 • Support
 • Houten, Nederland

Support Medewerker

Omschrijving

Onze klant, een (online) woonwinkel belt; een bestelling van een bezoeker van de webshop kan niet afgerond worden omdat er iets niet goed gaat met de betaling. Jij stelt direct een paar gerichte vragen om het probleem goed in kaart te brengen. Daarna ga je snel aan de slag en kijk je of je het probleem kunt verhelpen. Lukt dit niet alleen, dan bespreek je dit ticket met een collega, consultant of het development team. Je bewaakt vervolgens de voortgang en uiteraard houd je de klant op een professionele manier op de hoogte van de status van het ticket.

WAT GA JE DOEN?

Samen met je collega’s Remco, Benthe, Randy en Rogier ben je het eerste aanspreekpunt voor alle support-gerelateerde vragen. De situatie die je hierboven hebt gelezen is een van de voorkomende vragen waar onze klanten jou voor bellen. Klant implementaties van het CloudSuite platform kunnen incidenten met zich meebrengen en jij zorgt ervoor dat dit door de juiste afdeling wordt opgepakt en je bent de verantwoordelijke voor de communicatie met de klant. Elke dag bespreken jullie samen de tickets en bepalen de prioriteit om deze als team binnen de afgesproken SLA op te kunnen lossen! Servicegericht, behulpzaam, professioneel communiceren en handelen: dat is wat jij doet! Verder denk je graag mee over hoe werkprocessen nog beter kunnen en signaleer je wensen en knelpunten van de klant. Jij draagt met het team echt bij aan het verder ontwikkelen van CloudSuite en onze knowledge base!

Vereisten

WAT WIJ VRAGEN

 • Ervaring als support medewerker; ervaring in e-commerce is een pré
 • Servicegericht, professioneel, resultaatgericht en je bent in staat het overzicht te behouden
 • Communicatieve skills
 • Analytisch denken, ervaring met software
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau

WAT WIJ BIEDEN

 • Een contract voor 40 uur, deeltijd is bespreekbaar
 • Een goed salaris, een bonusregeling o.b.v. targets, 25 vakantiedagen en een flexibele pensioenregeling waarbij CloudSuite de helft van de premie betaalt
 • Een plek met ruime doorgroeimogelijkheden
 • Flexibele werktijden en een moderne werkplek met diverse flex- en zit-sta-plekken in de buurt van Utrecht. De bus stopt voor de deur!
 • Leuke teamuitjes & vrijmibo's
 • Af en toe extra gezelschap op kantoor van onze huishond Frits.

MEER OVER CLOUDSUITE

We zijn een ambitieus bedrijf met 40 professionals waarbij de gemiddelde leeftijd rond de 35 jaar ligt. We willen elkaar inspireren, motiveren en verder brengen. Samen realiseren we bij CloudSuite innovatieve e-commerce oplossingen voor diverse opdrachtgevers zoals Goossens Wonen & Slapen, Secrid, Van Gelder en Charlie Temple. Of anders gezegd, we ontwikkelen een zeer geavanceerd e-commerce platform met alles wat daarbij komt kijken, denk aan PIM-, DAM- en CMS- modules. Made in Holland! Onze klanten bestaan voornamelijk uit groothandels, retailers of merkfabrikanten die te maken hebben met de complexiteit van meertaligheid, het bereiken van meerdere doelgroepen (zowel B2B als B2C) en de integratie van content en inspiratieve uitingen in een webshop. Dit zorgt ervoor dat geen klant, geen probleem en dus ook geen dag bij CloudSuite hetzelfde is.
Iedere dag lunchen we gezond en gezellig met het hele team aan een lange tafel en op vrijdag is het snackdag. Met een biertje op de vrijdagmiddag sluiten we de week af! Daag jij je collega’s uit voor een potje tafelvoetbal of tafeltennis?

INTERESSE?
Dan willen wij jou graag leren kennen! Je kunt mij (Ilona Nieuwenhuizen) altijd bellen op 030-7501525. Kijk ook gerust rond op onze website: www.cloudsuite.com. Tot snel!